Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som har kraften att resa sig igen

Alla inlägg under februari 2010

Av Sofie Nilsson - 16 februari 2010 08:41

I lördes fick ja mej en läxa om vem som har mitt hjärta, jag skapade själv situationen och fick smällar tillbaka men jag lärde mej så otroligt mycke, jag lärde mej om vem jag absolut inte vill förlora. nu i efterhand undrar jag varför jag gjorde så men samtidigt var det en stor hjälp för mej själv å d e ja otroligt glad för. jag är även glad över att denna personen förstår och förlät mej=) ibland gör vi snedsteg men kommer på spåret igen med nya å starka tag!

Av Sofie Nilsson - 12 februari 2010 17:21

När man redan en gång fått ett svar som var helt fel, hur ska man då kunna lita på ett andra svar? vad dom änn säger så kan dom inte veta, dom kan verkligen inte veta hur lång tid det är kvar. ingen kan avgöra en sånn sak. ingenting har förändrats omkring det onda, endast det yttersta har förändrats till det sämmre men hur kan man avgöra på endast det yttre? när det inre är som förr. vad som än sker så ska vi hålla våra huvuden högt och göra det bästa vi bara kan, att alltid va tillsammans när man kan och har tid.

så alla ni där ute, håll om era nära även om det kan va jobbigt ibland. tänk på att dom är d ända du har!

Av Sofie Nilsson - 11 februari 2010 12:56

Kollat på den här ett tag nu och ja tror d kommer bli den istället för D90 då den e dubbelt så dyr. sen vill ja inte ha me videokamera så D3000 blir perfekt=)

ska bara spara lite till så ja har råd me den å fortfarande pengar över=) så antagligen har ja råd me den om aa säg 2-3månader :D

  

längtar, om d tar 2-3månader blir d superlagom till vår/sommar bilder! åh, vill ha sommar å varmt väder så man slipper vinterjackan, trött på kyla å snö.

Av Sofie Nilsson - 11 februari 2010 09:46

Nästan varje dag dricker jag en Brämhults smoothie. dom e otroligt goda och mättande. Brukar dricka en till frukost då jag inte alls äter frukost i vanliga fall men det är viktigt säger dom:) Sitter just nu med en av smak: Persika-Jordgubb. riktigt god. Tycker alla är lika goda. Finns smarek som; Blåbär-Hallon, Ananas-Mango, Persika-Jordgubb m.m och 100% frukt. kanske lite dyra men otroligt goda=)


  

Av Sofie Nilsson - 10 februari 2010 08:56

Idag är det klings dag. vår första hund som vi hade, en beagel. han älskade köttbullar så jag har redan laddat upp med köttfärsen å potatis=) ska laga mat när jag kommer hem å sätta mej med ett foto på honom å äta hans favorit.=) Han gjorde vad som helst för en köttbulle. vårt första hus hade vi en pool vid och en dag slängde min bror en köttbulle i poolen å gissa om kling dök efter. XD så söt. finns så många minnen från dena älskade hund. Jag saknar honom så otroligt mycke å vill krama om honom så mycke jag kan. min sista dröm jag hade med han va nog en av dom bästa. vi stod me huvudena mot varandra å gosade å ja drog mina händer om hans öron å dom va så lena som dom alltid va. å han älskade att bli kliad på magen, hans stora vita mage=) skulle kunna skriva hur mycke som helst om honom. men en sommardag gick jag ner i köket å familjen åt frukost, jag märkte direkt att kling inte va där och frågade var han va ngn stans, dom svarade att han satt i hundgården så jag gick ut för att titta till honom, han såg inte alls bra ut, han hade fått hjärnblödningar och efter en stund fick han ett anfall, mitt framför mej. jag blev helt stel och tårarna rann. jag kommer alldrig glömma denna dagen, han blev sämmre och sämmre och tillslut fick vi tyvärr säga hejdå till honom, det sista jag rörde va hans vita svanstipp.

Älskar och saknar dej Kling   

  

Av Sofie Nilsson - 8 februari 2010 17:07

Ja ända sen i lördes har jag kännt mej otroligt seg å trött. å ida e nog ännu värra. e trött hela tiden å skulle ja lägga mej hade ja nog somnat direkt. helt knasigt att d kan komma så fort. har inte varit såhär trött på hur länge som helst. ska hem å äta en mango å se om ja blir piggare. har blivit helt beroende av mango, äter d nästan varje dag nu men gött e d =) åsså e d bra för matsmältningen, blodsockret åsså va d ngt mer men d kommer ja inte ihåg.. men d va mycke c vitaminer me.. (onödig fakta!!) ska snart hem å lägga mej i soffan under täcket å mysa me katte:) å äta en mango såklart. ska även försöka skrapa ihop en middag av det jag hittar i mitt skafferi=)


see ya folket!

Av Sofie Nilsson - 5 februari 2010 14:07

Igår va ja för första gången hos blodbussen å fick lämna 3 provrör. enligt värdet i blodet va jag gödkänd men nu väntar ett svar på om jag har några sjukdommar. hoppas inte d:P tror inte ens att ja har ngra. men man måste va på den säkra sidan! tyckte d va lite läskigt först men kännde som att man gjorde en bra insats=)

Och först i maj kommer jag få lämna blod som en blodgivare.. iik   

  

Av Sofie Nilsson - 5 februari 2010 11:12

När jag och syrran va i malmö sist köpte jag hjärtformademuffinsformar i silikon. Formen e super rolig å baka i, jag har gjort olika muffins å igår gjorde jag kladdkaka i dom. :) funkar hur bra som helst. en sak ja måste prova är att göra hjärtformade kanelsnäckor:P kan bli ganska kul om d funkar.

här är en bild men min form är röd och har 8 hjärtan

  

Ovido - Quiz & Flashcards