Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som har kraften att resa sig igen

Alla inlägg under juni 2010

Av Sofie Nilsson - 9 juni 2010 08:28

japp idag är det 4 år sen jag tog studenten, en dag som jag aldrig kommer glömma. en dag med skratt och tårar. en dag med glädje och skilda vägar. det hela började dagen innan då vi försökte bestämma var vår champagnefrukost skulle hållas och av ingenstans erbjöd sej emil, emil som aldri brydde sej om klassen, att vi skulle ha d i hans föräldrars koloni. vi blev otroligt glada men förvånade men grymt att alla va sammlade en sista gång för efter frukosten så skingrade vissa iväg på sitt håll å till sina kompisar. sen gick vi vidare till skolan en sista gång för att sedan komma vidare till kyrkan. det var mulet ute å vi hoppades på att d skulle spricka upp, väl inne i kyrkan såg vi hur kyrkofönsterna börja lysa över oss och solen hade aldri strålat vackrare. när vi kom ut va d varmt å alla hade lycka. vi begav oss mot tältet där vi fick mat och dryck, liveband och dans. för att till slut bege oss mot trappan för att just få sjunga den där låten, sjung om studentens lyckliga dar, låt dom oss ... ja sen minns ja inte mer av låten.. haha. när vi väl sprungit ut å fått träffa alla nära och kära som väntat på en i folkmassan så va d dags för vår otroligt roliga och upplevelsefyllda åk. vi hade en grym kille som körde traktor medans vi åkte på ''hö'' flaket som va ganska ostabilt vilket fick oss till att hoppa å stojja ännu mer. killen som körde oss va riktigt grym då han klätt upp sig i frack me hög hatt och pilotbrillor, riktigt snyggt i traktorn. haha. aa sen åkte vi tillbaka till kasern där alla fick hoppa av å åka till respektive, jag väntade på syrran som åkt me malin på sitt lilla flak där ja skulle få åka hem, vi hade så sjukt roligt på flaket på vägen hem. eftersom min syster hoppade av en linje så tog vi studenten samtidigt vilket ja tror mamma å pappa uppskattade=) jaa, sen när man varit hemma ngra timmar va d dags att ta sej till stan igen för å göra studenttältet oroligt.. ja denna dagen går inte att beskriva me ord för hur mycke ja älskar den. men d finns en sak där ja kan sätta mej ner å gråta för å d har ingenting med studenten att göra utan själva datumet, 9/6-2002 gick vår hund bort, vår älskade kling som va en hund för sej. skulle kunna skriva en hel roman om honom. älskade vännen.



  på trappan me bästa klassen =)   mot trappan   emma ja å syrran =)   champagnefrukost   här åker vi vår fiinfina vagn 

å här e min underbaraste å saknade kling =) 

Av Sofie Nilsson - 5 juni 2010 22:00

idag har d varit grymt varmt å ja sitter fortfarande i linne=) varit riktigt skönt.

i torsdes åkte ja å rasmus på ronneby brunn å hade jättemysigt. vi kom dit vid 3 tiden å när vi kollat in rummet satte vi på oss badkläderna å först bada vi tunna utomhus, grymt skönt för man kunde ju sola samtidigt.. sen när d blev för varmt så gick vi in å bada i poolen sen kl 6 va d dags för mej å få rygg å nackmassage, shit va skönt d va. trodde ja skule svimma när ja ställde mej upp. haha. sen blev d 3 rätters middag. väldigt gott å stilfullt =) sen på fredan skippa vi frukosten å sov till 11 istället, sen när vi skulle köra hem så tog vi lite småvägar istället för motorvägen, grymt fint. har blivit lite smått förälskad i ronneby å deras småbyar utanför. helt underbart vackert. 


ida har ja varit nere vid sjöarna å gick runt alla 3, fint väder å mysiga sjöar=) sen körde ja ti emma så vi tog cyklarna å dro ner ti stan å åt en mjukglass. mums. å nu sitter ja här me katten brevi å kollar film=) 


ha en fin lördakväll =)





Av Sofie Nilsson - 2 juni 2010 16:47

haha såg filmen kick-ass i förrgår. sambon hade fixat den så d ble kvällens film. shit va ja skratta. men även va den ganska överdriven i vissa lägen. men har du inte sett den så rekomenderar ja den. trodde inte alls att den skulle va så bra som den faktiskt va. både rolig, blodig å d händer lixom saker hela tiden. skulle kunna se om den igen=) men ikväll tänkte ja försöka få min sambo å grilla på balkongen=) helt underbart väder juh. åsså kanske ngn film me=)


      


 se den!! :D

Av Sofie Nilsson - 1 juni 2010 17:12

kollade lite på face där en kompis lagt upp en länk, åh ja fick upp ögonen på dessa igen, d ser så sjukt mysigt ut å ja vill ha en super mycke men dom e ganska dyra men shit va fina å gossiga dom e. man måste känna sej som en stor bebis i en sånn=) haha tänk en ledig helg utan nått annat än soffan å detta plagg... såååå mysigt =)

åh, ge mej nuuuu :D haha


den rosa/lila e sjukt snygg men ja skulle helst vilja ha denna bruna, skulle känna mej som en stor bamsebjörn =)


    

Av Sofie Nilsson - 1 juni 2010 09:44

igår lämnade jag blod för fösta gången så nu kan jag kalla mej en äkta blodgivare=) känns otroligt bra att kunna hjälpa människor utan å veta om det. jag har valt att gå till blodbussen vilket är jättekul och personalen är otroligt trevliga och berättar allt dom gör och mer. fick reda på att min blodgrupp va den nästvanligaste och att dom ofta har brist på den och tyckte därmed att det var jättebra att jag valt att ge blod=) det finns så många där ute som kan ge blod men som inte gör det, det tar max 30 min varje gång + att man har en koll på om man e frisk från vissa sjukdommar. du får tillochmed betalt för ditt besök om du vill. du kan välja mellan att få 50:-, en gåva lr inget alls. så igår gick jag hem med ett badlakan som va superfint, d va rött åsså sto det geblod.nu på så efter 4,5dl blod fick ja de :) väldigt nöjd. haha. så tveka inte utan gör det du med! Rädda liv, lämna blod.  :)


  

Ovido - Quiz & Flashcards