Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som har kraften att resa sig igen

Alla inlägg under juni 2011

Av Sofie Nilsson - 14 juni 2011 21:25

sitter här å känner på min visdomstand som kommit ut den senaste månaden. har varken ont eller kännt av den men nu börjar jag bli lite rädd att den måste dras ut eftersom den växer nästan ut i kinden. jag har ända sen liten haft tandläkarskräck och har hört många historier om just visdomständer men bara att d gjort ont och så, dock aldrig att den växt fel. kommer be på mina bara knän att dom söver mej om d skulle behövas. förra gången på en vanlig undersökning fick jag nästan panik å ville springa därifrån. uch!




 

Av Sofie Nilsson - 14 juni 2011 13:41

är visst på blogghumör idag :) inte ofta d händer :P

har planerat in en grillkväll med emma på fredag i hennes kolonistuga, kommer bli supermycigt. hoppas bara vädret är bra för d sägs att d ska regna på freda :( hoppas inte!

längesen man träffa emma nu, har inte funnits tid för verken henne eller mej, men nu så =)


vill hitta på massa saker, äventyr!! men hur gör man d när pengarna snart är slut och man har ett jobb å sköta? känns som att jag måste komma på ngt annat nu, varje morgon jag vaknar av alarmet vill jag bara kunna vända mej om och inte bry mej mer om d. å jag vet med mej själv att när jag kommit till det beteendet då är jag nära slutet, lr jag måste vara nära för jag kommer inte orka mycke mer. fingers crossed!




  fasst i en bubbla jag snart hoppas spricker...

Av Sofie Nilsson - 14 juni 2011 10:22

helt plötsligt kom jag på exakt vad jag vill ha för tatuering, iförsej har jag tänkt på den länge men d lixom ploppade upp en tanke på var jag ska ha den och d kommer nog bli skit bra. kommer typ bara synas när jag har bikini :P precis som jag vill ha d för jag vill inte kunna se den heller utan den ska bara va där utan att störa mej :P

rasmus ska ju snart till Bass å fylla i sin så då tänkte jag passa på att få min gjort =) woho, finaly lixom. har ju tänkt på tatuering sen 10 år tillbaka men aldrig riktigt kommit på vad och d svåraste har varit att komma på var den ska sitta.

få se när d blir tid så jag kan visa en dag ;) mer säger jag inte. tss.

bara jag inte fegar ut som alla andra gånger. haha. men jag har tänkt på syrrans ett tag nu å hon verkar inte alls störa sej av sin å den syns ju inte heller om hon inte har bikini lixom ;) gött mos!


well, we will see!



  out!

Av Sofie Nilsson - 14 juni 2011 09:17

Var med och tävla om ett valfritt smycke från Hoofstore

du väljer själv vilket smycke du vill ha och för att vara med ska du gå in Här hos Jannice blogg och kommentera hennes tävling =)


Lycka till =)

?

Av Sofie Nilsson - 12 juni 2011 11:59

vädret e helt underbart, solen strålar, himmlen är blå och det är vindstilla.

men vad ska jag göraaa??? ingenting planerat å soffan blir bara skönare :P

funderar på å dra ut en sväng å gå förbi gymmet kanske. eller bara gå en runda... hmm.


 

Av Sofie Nilsson - 11 juni 2011 23:18

nu e jag äntligen hemma igen.

har varit hos föräldrarna heeela dagen. hur mysigt som helst och riktigt skönt väder. har lekt massa med flisan oxå =) finaste tjejen.

kameran åkte oxå med då jag fick reda på att mitt stora objektiv inte kunde autofukosera med min nya kamera så d va lite svårt å få rätt skärpa men d blev ganska bra ändå =)



här e massa bilder från idag =)


             

Av Sofie Nilsson - 11 juni 2011 12:30

vaknade för en timme sen, skönt att få sova ut.

idag ska jag hem till mamma och pappa för att grilla god mat. syrran å micke kommer oxå, dom kom ner inatt =) kameran är nerpackad, shortsen och linnet är på, solen skiner och lasse spelas på hög volym. snart beger jag mej dit.

på tal om studenten så såg jag sammanlagt 4 tudenter igår... lite besviken. men haha. fick även höra två tjejer skrika ut - för vi har tagit... ja ni vet den där man skriker typ hundra miljoner gånger :D och dom andra två såg jag på ett flak som likna d jag och syrran åkte när vi va påväg hem, kan säga att jag längtade tillbaka =)



nä, nu beger jag mej snart!



  föresten, såhär blev mitt och rasmus pyssel med tavlorna =)

Av Sofie Nilsson - 11 juni 2011 00:44

  plötsligt tog all kraft slut och kännslorna tar över.




Ovido - Quiz & Flashcards