Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som har kraften att resa sig igen

Alla inlägg under juni 2011

Av Sofie Nilsson - 9 juni 2011 10:04

idag är det en vanlig torsdag.

för 8år sedan var det ingen vanlig dag.

den började bra med sommarlov och varmt väder. gick ner för att äta frukost och märkte direkt att Kling inte va där. så jag frågade mamma och pappa, dom svara bara - i hundgården men han mår inte bra. jag sprang ut i bara nattlinnet för att se hur han mådde. det jag möttes av var en ostabil, dreglande och allmänt borta hund. han hade fått proppar i hjärnan vilket gjorde honom okontrollerad. efter bara 5 minuter fick han ett krampanfall, jag föll till marken med forsande tårar. min älskade bästa vän var redo att lämna oss. på kvällen tog allt slut, du var helt borta, lyssnade inte och gick i cirklar. den dagen är den jag minns starkast av din tid hos oss. mina tårar hittar tillbaka och saknaden efter dej är så stor. jag tänker på dej nästan varje dag och längtar tills vi möts igen.

Älskade vännen, jag hoppas du har det bra och att du får köttbullar varje dag =)




För 5 år sen hade jag en av dom bästa dagarna i mitt liv nämligen studenten. allt va perfekt och jag skulle vilja uppleva den igen precis så som den va. igårkväll låg jag och tänkte på vad jag gjorde dagen innan men minnet sviker mej. jag minns inte ens hur jag tog mej till skolan. det jag minns är vår champagnefrukost och när vi åkte på flaket, allt annat är borta... kanske för jag själv va lite borta i huvet... ;) haha. men det jag minns som bäst är när vi sitter i kyrkan, folk är lite ledsna att det inte är bättre väder och helt plötsligt ser man hur kyrkans fönster får allt att sakta börja lysa i olika färger, solen var kommen och alla jublade. även den dagen blev varm och helt underbar.



imorgon är det nästa generations tur att få uppleva samma sak och jag kan gott medge att jag är väääldigt avundsjuk på dom små studenterna kan jag säga. hoppas verkligen att dom får en av dom bästa dagarna i sitt liv. för det är en sjuhelsikes upplevelse :D

tur att man inte är ledig för då hade jag nog blivit ännu mer avundsjuk. kan få chansen att se ngra studenter på morgonen och antagligen alla björkar och blågula band när jag kommer hem :) sen lär man få höra deras underbara visselpipor resten av kvällen. Gott snack!



nu väntar jobb!



  haha vår underbart fina skylt som jag så snällt fick måla :D

precis ovanför 3.an står d FI = Jag!! haha.

Av Sofie Nilsson - 7 juni 2011 14:55

helt underbart att va ledig 5 dagar och nu ska man tillbaka till verkligheten igen. om jag känner mej rätt är det d sista jag vill. jag vill fortsätta vara ledig, hitta på saker och bara leva. har umgåtts med vänner och rasmus hela helgen och mått så bra d bara går. men vem försöker man lura lixom :P  får väll hoppas på att året går fort nu och att man kommer in på utbildningen så man kan börja livet igen.

idag är jag hemma pga min hals inte vill va som den ska, har fått en blåsa precis vid svalget, vilket jag ofta får å d gör galet ont =( hoppas den försvinner snart.


nu ska jag iallafall försöka ordna ihop lite mat så man kanske piggnar till lite mer.




hörs ikväll!



 

Av Sofie Nilsson - 1 juni 2011 11:20

idag ska jag på studentfest =) kommer bli riktigt roligt!

kommer åka dit efter jobbet, kanske är en aningen trött men firas ska d ändå göras.

sen är man långledig ända till tisda, underbart! får se vad man gör för jag har ingenting planerat vilket är ganska skönt.


åhh, igår åt jag och rasmus vår första jordgubbe som vi odlat själva, och jag ljuger inte när jag säger att d va en av dom godaste jag någonsin ätit och där är såå många som väntar på att mogna och nya blommor nästan varje dag :D

vi har även tomater som ploppar fram lite överallt nu. ska bli gott när dom är klara :)



nu blir d jobb till 17. sen hem å göra sej iordning å försöka få ihop ngt snyggt plagg.... sen till tobbes student. woho, längtar!




 

Skapa flashcards