Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som har kraften att resa sig igen

Alla inlägg under mars 2012

Av Sofie Nilsson - 8 mars 2012 10:05

idag är en dag som man bara kunde skippat.

vaknade imorse och tittade ut, d första som kom ut va -gå och dränk mej.

trött å sliten åkte jag till jobbet i hopp om en bra dag men redan nu känner jag att med detta humöret kommer dagen aldrig bli bra. vill bara hem å gömma mej under mitt täcke som inatt, då sov jag med två duntäcken i hopp om värme, vaknade inte ens av att det var för varmt vilket jag brukar göra när jag har två täcken.

Vill bara ha nytt och börja om, kunna säga att jag får ut ngt av min vardag men icke sa nicke, man får vänta lite till. uch vad nedlåtande jag känner mej nu, men jag är bara mänsklig som alla andra.


Jag vill utomlands och bara leva livet som man borde göra, dra till australien å glo på allt grymt och sen över till nya zeland å bara vandra en massa mil tills jag inte orkar se mer.

komma hem och byta resväska å sen dra till sydafrika å kolla in alla coola djur å sova med skräck om nätterna i tron på att ngt rovdjur ska bryta sej in. jag vill uppleva så himmla mycke men när ska man ha tid och framförallt, vart ska man få råd med allt? ska man bli luffare?men du, väck mej när det är sommar och minst 25 grader varmt!


ANNONS

nu

Av Sofie Nilsson - 7 mars 2012 21:38

samma gamla visa idag... imorron blir det tvätt och storstädning här hemma. ska fixa så mäklarfotografen kan ta fina bilder här =) ska träffa mäklaren på freda å skriva på lite papper sen får vi se vad som händer.


så över till verkligheten. ibland tror man att man känner en person men bara på nårga få sekunder sjunker allt till botten å tårarna bara forsar. efter så många år har jag sett upp och beundrat denna personen åsså på 5minuter sitter man som en idiot å fattar ingenting.


åååh, palla. 


jag är den jag är och jag kämpar varje dag för att bli bättre

ANNONS
Av Sofie Nilsson - 6 mars 2012 20:57

då satt man här igen, i soffan, vid teven å katten brevid =)

åkte till väla efter jobbet å shoppade på HM å åhlens. blev en kavaj, linne, jeans, ansiktsmask, sminkborttagning, nagellacksborttagning, nagellack, matbok ja ojoj va mycke. kanske glömt ngt :P

blev inte ens över 1000:-, happy!

åsså slank jag inom ikea å köpte ett ''databord'' som man kan ha i soffan å sängen typ + ett stekjärn :)

men hur surt e d inte å komma hem å hitta ett erbjudande från HM, 20% på valfri jacka lr kavaj.... tack! lr?


nu ska jag ha lite mat å sen blir det sängen.


 


kom på att jag bara köper mörka kläder. trååååkiga jag!!! får bli ändring, kanske en jacka lr ny kavaj på HM?? haha

Av Sofie Nilsson - 5 mars 2012 20:06

då satt man här igen, ensam med katten i ett mörkt vardagsrum.

nu har man ju vant sig vid att rasmus varit hemma så länge å nu ska man vänja sig vid att han jobbar 2 veckor i sträck :( men sålänge han trivs så ska han fortsätta =)


efter jobbet åkte jag å syrran till centan där jag så korkat kom på att jag glömt plånboken på jobbet, men jag hittade inte det jag skulle endå så imorron blir det väla ;)


nu ska jag nog snart äta lite å sen gå och lägga mej, e så trött numera.


hoppas värmen kommer nu, trött på kyla å skrapa rutorna varje morgon... :)


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se