Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som har kraften att resa sig igen

Senaste inläggen

Av Sofie Nilsson - 9 augusti 2012 19:16

precis tagit en dusch å smörjt in hela kroppen då d kliiiiiar efter solbrännan :P


har varit hos grisarna idag och d går faktiskt jättebra även om man ibland får göra jobb som att putsa fönsterna =) men d e lika kul d. hur kan d komma sej att det är kul i stallet och inte hemma? ;)


imorgon ska jag hem till marie för lite mysmiddag med klasskompisarna, dock e vi bara 4 pers men vi funkar riktigt bra ihop =) kommer bli mycket lantsnack :P


nu ska jag fixa mat och matlåda tills imorgon hos grisarna =) mys 


snart kommer d bilder från ungern =)

ANNONS
Av Sofie Nilsson - 8 augusti 2012 18:50

min finaste lilla gossetjej =)


         

ANNONS
Av Sofie Nilsson - 25 juli 2012 20:35

En dag med både familje och natur.

började dagen med att ta d riiktigt lungt tills det blev lunch på ikea med halva familjen =) sen åkte jag till glumslöv med min kamera å lekte lite med mitt closeup filter +10 =) första gången jag testar det och d va riktigt kul men väldigt svårt.

Sen innan jag kom hem hämtade jag ut ett paket med massa nya filter å smågrejer =)


kan även tillägga att jag för typ 10minuter sedan kammade hem ett nytt objektiv med 18-135mm =) lär inte byta på ett tag nu :Dhär e lite bilder från idag =)


           

Av Sofie Nilsson - 23 juli 2012 22:00

Kom hem i lördes från Åhus. Vi spelade på fredan å d gick ju sådär men vi hade riktigt kul å d va sjukt roligt å spela igen å shiiit vilken träningsverk jag hade i lördes. Sen fick jag värsta förkylningen på d så idag stannade jag hemma ifrån praktiken så jag orkar resten av veckan.

På lördag ska vi till Gbg för å koll brucan, kommer bli hur bra som helst :) sen e man ledig tills onsdag då vi åker till inget å gottar oss :)

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon å kan gosa med mina små grisar. Haha.

Av Sofie Nilsson - 18 juli 2012 14:58

Gott snack! Nu e d sommar :)

Av Sofie Nilsson - 17 juli 2012 22:42

Har städat å packat klart det sista nu inför imorgon. Blir upp tidigt för å lämna nycklar å köra till plats innan 9tiden. Idag har det kännts ensamt men jag vet inte varför lr jo d e nog för att det är första gången jag vaknar helt ensam och i en tysthet som bara katten störde på min dag idag. Men sen kom familjen å jag fick pengar å en cykel. Andra gången man får det....

Nu ska jag sova!

Av Sofie Nilsson - 17 juli 2012 08:59

Vaknade precis å hade ont i magen, e d för att jag e nojjig över att jag fyller 25år idag? Finns dock en annan orsak med, igår åt jag bara massa skit hela dagen vilket jag inte gjort på länge så d e nog därför. Uch, d lär inte hända igen å d värsta e att d va inte ens gott men ändå ska man trycka i sej skiten.
Snart ska jag ta mej an dagen å fixa ett par shorts till handbollen :) åsså ska jag städa undan lite här hemma för imorgon ger vi oss iväg å kommer hem på sönda :)

Av Sofie Nilsson - 16 juli 2012 18:49

en dag på sofiero =)


                         
japp, d va den rundan =) mysigast va å träffa katten som va så snäll å roligast va å se den lilla musen, tyvärr hade jag bara det lilla objektivet med mej. men den syns ändå =)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se