Den starke är inte den som aldrig faller, utan den som har kraften att resa sig igen

Alla inlägg under september 2011

Av Sofie Nilsson - 30 september 2011 16:02

Snart snart snart slår klockan 17 och då beger jag mej hem till mitt lugna vrå. ska baka vaniljsnäckor och ducha, mycket mer är inte planerat för ikväll.

Imorgon blir det lite partaj hos tobbe och ida =) ska bli kul å träffa dom igen. och d roligaste är nog att jag ska dit med emma. så längesen man umgicks med dessa söta tillsammans. vilket borde göras oftare. men tji den som inte vill skaffa barn. inte än iallafall :)

hoppas på en toppenkväll med god mat och just d, jag måste iväg å köpa vin =) allt e tomt där hemma. tur att det inte är så dyrt när man inte är ngn stordrickare av den sorten. då räcker d med 80:- hyllan.


tittar ut genom gallret och ser grannen sitta under parasollen och grillar mat. finns det ngn rättvisa när det gäller jobb?




Av Sofie Nilsson - 28 september 2011 10:41

blir tokig på alla prylar och skräp man samlat på sig under åren. vad ska man med allting?

nu har jag bestämt att allt ska bort. jag ska sälja allt jag äger och börja om helt. man kan leva utan en soffa, matbord, byrå m.m så därför kommer det bli tomt hemma, allt som inte får plats får helt enkelt slängas. jag vill ha ett hem med ytor för både mej min sambo och my. jag hatar att vardagsrummet ser ut som en hylla. saker överallt. nä fy, nu ska jag börja om. och man kan ju även tjäna en slant =)

det finns endast två saker jag inte vil sälja och det är min gudomligt sköna säng :) och mitt nyinköpta soffbord som e galet snyggt.


hoppas d går snabbt och allt försvinner från min blick.


 

kylan tränger sej allt närmre och jag får gåshud överallt. det är detta som kallas höst.

Av Sofie Nilsson - 17 september 2011 10:21

här sitter jag i soffan å kollar bad girls. att dom pallar bråka så mycke. jag hade aldrig orkat me d.

aja, snart ska jag bege mej till mor å faren =) får se om rasmus vill me. ska nämligen flytta en ganska tung säng idag så d hade vatt bra om han va med =)


började dagen med en youghurt. blev lite väl mycke ''dålig'' mat igår så idag blir d soppa, youghurt å vatten för hela slanten.



ska man bli rödhårig? :P


 

Av Sofie Nilsson - 13 september 2011 13:48

ahaja,

helgen blev ngt ovanlig. vi firade nadjas sweet 16 och jag kännde mej allmänt gammal och undrade så om jag själv var likadan i den åldern.. hmm hoppas inte. HA.

allt gick bra och vi lämnade lokalen halv 4 å jag somnade på 2 röda.


anledningen till dålig uppdate är att min data fortfarande krånglar. ska lägga över alla bilder på skivor för att sen uppdatera skiten. hoppas d funkar då.

tur man har en iphone!!!


  igår tvättade vi mina nya körsbärslakan från hm. åh jag älskar dom!

Av Sofie Nilsson - 9 september 2011 10:23

ja då va jag inne på min 5.te dag med flytande föda.

jag har inte det minsta valt detta själv utan min kära visdomstand tyckte detta va helt okej. så nu har jag levt på soppa, youghurt, vatten, te och hunger kontroll från nutrilett. jag kan säga att dom första två dagarna va skit, jag ville verkligen ha den där hamburgaren på tvreklamen, men det enda som gick ner var det som inte går att tugga. i onsdes va jag hos tandläkaren och fick den utdragen, skönt! lite mindre skönt att det blödde i hela 3 timmar efteråt. men den är borta och jag kan numera tugga men jag känner att den här dieten är den bästa jag någonsin gått på. min mage har defenitivt minskat och mina byxor får jag dra upp hela tiden, på bara 5 dagar. så varför sluta nu? ;) kan ju likabra fortsätta. sen kanske jag börjar tugga lite fisk när själva hålet efter tanden läkt ihop helt. vill helst inte ha ngra matbitar där inte.


idag ska jag fira min finatse och sötaste mammi. ringde henne imorse och sjöng glatt en födelsedagsvisa. synd att hon redan va uppe :P

men jag var först! :D



over and out gott folk!


 


haha bjuder på en bild på mej å mammili :) tur man har henna <3


Av Sofie Nilsson - 6 september 2011 11:27

men hej och hå vad tiden går.

min data där hemma är ingen stor favorit just nu.

sen jag skaffade nytt virusprogram har den krånglat järnet så jag ska försöka få tag på samma virusskydd som jag hade innan för då funkade den prima magasina!

kan väll bara önska att rasmus köpte en ny så jag kanske kunde snylta hans gammla mac book. det är en dator utan problem kan jag lungt säga.

aldrig ngra problem och aldrig behöver man köpa nytt virusskydd heller. precis som man ska ha det!


så vad har jag haft för mej då?

just nu är jag tydligen på en soppdiet då min visdomstand börjat krångla. utan några som helst problem eller känningar har den poppat fram men när den väl började växa ordentligt har den börjat skava mot kinden så nu kan jag inte ens tugga så ont det gör.

så, det blir att boka tid hos skräckinjagande tansläkaren. uch, jag tycker verkligen inte om att gå dit :(  sist fick jag nästan panik och då var det en vanlig undersökning.


nä, nu kurrar magen för fullt, får se vad det blir för soppa idag då...


 

igår fick jag ett härligt lövregn över mej. d vankas höst

Ovido - Quiz & Flashcards